. .
Problem Chrysler Voyager 97r 2,5TD Błagam pomóżcie!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum UsaAutoSystem Strona Główna -> Chrysler
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
skribidibi

PostWysłany: Czw Cze 11, 2009 8:49 pm    Temat postu: Problem Chrysler Voyager 97r 2,5TD Błagam pomóżcie!!! Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem z Chryslerem Voyagerem kupiłem auto jakiś miesiac temu,przy kupnie nie było tego problemu ponieważ tak jak myśle auto było ciepłe... a wiec do rzeczy każdego ranka po odpaleniu silnika pojawia sie pisk i nie potrafie powiedziec co jest tego przyczyną??? po kilku minutach kiedy auto sie nagrzeje pisk zanika. Wymieniłem juz pasek alternatora i nadal piszczy nawet jeszcze bardziej niż wczśniej ale tak jak wspomniałem po kilku minutach wszystko zanika... Może ktoś z Was miał podobny problem??? Jeszcze jedno pytanie moze ktos wie w tym modelu mamy łańcuszek??? czy koła??? bo sam pojęcia niemam może moj problem jest z tym zwiazany??? Prosze o pomoc!!! Pozdrawiam i z góry dziekuje!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
omenprs

PostWysłany: Sob Cze 20, 2009 7:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spróbuj wymienić filtr powietrza i nie zapomnij przeczyścić przepustnicy obowiązkowo
Powrót do góry
omenprs

PostWysłany: Sob Cze 20, 2009 7:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeżeli pompa wspomagania jest napędzana innym paskiem niż alternator(+klima) to wymień także pasek klinowy od wspomagania układu kierowniczego. pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum UsaAutoSystem Strona Główna -> Chrysler Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: