| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
skribidibi
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 8:49 pm Temat postu: Problem Chrysler Voyager 97r 2,5TD Błagam pomóżcie!!! |
|
|
|
Witam mam problem z Chryslerem Voyagerem kupiłem auto jakiś miesiac temu,przy kupnie nie było tego problemu ponieważ tak jak myśle auto było ciepłe... a wiec do rzeczy każdego ranka po odpaleniu silnika pojawia sie pisk i nie potrafie powiedziec co jest tego przyczyną??? po kilku minutach kiedy auto sie nagrzeje pisk zanika. Wymieniłem juz pasek alternatora i nadal piszczy nawet jeszcze bardziej niż wczśniej ale tak jak wspomniałem po kilku minutach wszystko zanika... Może ktoś z Was miał podobny problem??? Jeszcze jedno pytanie moze ktos wie w tym modelu mamy łańcuszek??? czy koła??? bo sam pojęcia niemam może moj problem jest z tym zwiazany??? Prosze o pomoc!!! Pozdrawiam i z góry dziekuje!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omenprs
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 7:06 pm Temat postu: |
|
|
|
spróbuj wymienić filtr powietrza i nie zapomnij przeczyścić przepustnicy obowiązkowo |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omenprs
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 7:17 pm Temat postu: |
|
|
|
jeżeli pompa wspomagania jest napędzana innym paskiem niż alternator(+klima) to wymień także pasek klinowy od wspomagania układu kierowniczego. pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|