. .
Acura RSX

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum UsaAutoSystem Strona Główna -> Acura
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
neo_s

PostWysłany: Czw Wrz 28, 2006 2:17 pm    Temat postu: Acura RSX Odpowiedz z cytatem

Witam. Jestem ciekawy czy ktoś mogłby podać mi oriętacyjną cenę lekko stukniętej (w pełni sprawnej mechanicznie) acury rsx type S rocznik 2004-2006 bez opłat ( akcyza, koszty transportu, cło itp. ) oraz z opłatami czyli tyle ile musiałbym za nią zapłacić. Ciekawi mnie jeszcze jaka jest gwarancja że samochód, który zamówie będzie w takim stanie jaki opisałem. Mówie o sytuacji gdzie zamawiam auto po lekkim wypadku a dostaje niesprawny samochód z wystrzelonymi poduszkami. Czy taka sytuacja może mieć miejsce? Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
PawelZ
Site Admin

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 1:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wszystkie zapytania ofertowe prosimy kierować na maila "zapytanie". Jego adres znajduje się w zakłądce "KONTAKT".

Tutaj celowo go nie podaje ponieważ staramy się chronić przed spamem jak tylko możemy Smile

PZ
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum UsaAutoSystem Strona Główna -> Acura Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: