. .
toyota corolla 2005r - niezbędne przeróbki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum UsaAutoSystem Strona Główna -> Toyota
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tristemoi

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 4:05 pm    Temat postu: toyota corolla 2005r - niezbędne przeróbki Odpowiedz z cytatem

Może któryś z forumowiczów miał styczność ze sprowadzoną z USA Corollą rocznik 2005 (jeśli ma to znaczenie?). Jeśli tak, to jakich niezbędnych przeróbek będę musiał w niej dokonać? Ogólnie wiem że światła, ale np. jak z przeciwmgielnym czy kierunkowskazami? Tez do wymiany? Światła zdaje się nie sąfabrycznie xeony (proszę mnie poprawić, jeśli się mylę)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
tristemoi

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 10:26 pm    Temat postu: tylko przeciwmgielne? Odpowiedz z cytatem

Dowiedziałem się, że w corolli z 2005 brakuje tylko przeciwmgielnego z tyłu (koszt założenia- 200zł). Poza tym przednie światła - 900zł. Czy to dużo?
Powrót do góry
mamun

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 9:38 pm    Temat postu: toyota corolla 2006r Odpowiedz z cytatem

Witam
Czy mozesz zdradzic jakie przerobki finalnie musiales zrobic ? Na dniach odbiore Corolle z 2006 i przydalyby sie jakies wskazowki czego sie spodziewac.
Dzieki
MuMiN
Powrót do góry
tristemoi

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 9:47 am    Temat postu: przeróbki Odpowiedz z cytatem

Samochód udało mi się odebrać dopiero przed paroma dniami... Na razie ejstem na etapie clenia, więc zapewne to Ty pierwszy będziesz przerabiał? Umówmy się że ten kto pierwszy będzie przerabiał, napisze tutaj albo na priv o tym, ok?
Powrót do góry
mamun

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 10:24 am    Temat postu: toyota corolla 2006r Odpowiedz z cytatem

ok moj email kopala (malpa) sisco.pl - wyslij prosze Twoj
Powrót do góry
p.rafal

PostWysłany: Sob Sie 16, 2008 2:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napiszcie jak z tymi waszymi toyotami, ja za niedlugo odbieram corolle 2009 i jakie przerobki trzeba zrobic?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum UsaAutoSystem Strona Główna -> Toyota Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: