. .
Co myślisz o serwisie UsaAutoSystem.pl ?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum UsaAutoSystem Strona Główna -> Informacje z serwisu.
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Powiedz co myślisz o stronie UsaAutoSystem.pl
Rewelacyjna
100%
 100%  [ 2 ]
Bardzo Dobra
0%
 0%  [ 0 ]
Średnia
0%
 0%  [ 0 ]
Taka sobie - mogłaby być lepsza
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 2

Autor Wiadomość
PawelZ
Site Admin

PostWysłany: Sro Gru 01, 2004 4:21 am    Temat postu: Co myślisz o serwisie UsaAutoSystem.pl ? Odpowiedz z cytatem

Podziel się z nami swoimi uwagami dotyczącymi serwisu UsaAutoSystem.pl

Jeżeli masz jakiś sugestie napisz.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sirtrojan

PostWysłany: Pon Wrz 05, 2005 2:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mało tu życia. W chwili obecnej nie znam żadnego forum o samochodach z ameryki. Być może to kwestia zbyt długiej domeny.
Powrót do góry
jawor14

PostWysłany: Pią Wrz 09, 2005 12:55 pm    Temat postu: Nieźle!!! Odpowiedz z cytatem

Serwis bardzo dobrze wykonany.Ciekawy jest wiele informacji.Przydałoby sie jeszcze jakieś porównanie kosztów naprawy w USA i w Polsce aby zainteresowani mogli sie doweidziec skad sie biorą takie nieskie ceny aut na aukcjac w porównaniu d Polski(ceny czesci, robocizny na obydwu rynkach)Wiadomo oprócz różnicy w cenach-auta w USA sa dużo tansze, dochodzą jeszcze róznice w kosztach napraw.
Pozdrawim
Powrót do góry
sirtrojan

PostWysłany: Czw Gru 22, 2005 11:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Link do forum jest niewidoczny w górnym pasku i przez to na forum jest niewiele osób. liczba postów w stosunku do ilości aut z USA które śmigają po naszych drogach jest tragiczna.
Wpadne za 2 miesiące. Pozdrawiam
SirTrojan - Voyager '02
Powrót do góry
DAREK-EXPLORER

PostWysłany: Pon Maj 01, 2006 4:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ludzie - rozruszajcie to Forum - chyba, że większość forumowiczów nie jeździ Amerykanami i wpada tu tylko przeliczyć koszty sprowadzenia furki i pooglądać sobie jakie to autko można kupić W USA za np: 1000$

Confused

Na tylu zarejestrowanych - to jest tragicznie!!!

widnieją tematy bez odpowiedzi od roku?????

Mr. Green

Nie zastanawiajcie się tylko piszcie!!! Razz

Pozdrawiam tych co się szykują do pisania Laughing
Powrót do góry
Ewunia

PostWysłany: Czw Sie 17, 2006 8:32 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

DAREK-EXPLORER masz racje to jest tragiczne ,ze sa pytania bez odpowiedzi od roku Sad .Nasuwa sie pytanie ,po co ktos stworzyl to forum,skoro nie ma komu: odpowiadac na zadane pytania ,udzielac pomocy .
Powrót do góry
PawelZ
Site Admin

PostWysłany: Pon Wrz 04, 2006 8:11 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do tej pory forum było dla całej "społeczności" oglądającej nasze strony. Z naszego założenia było ono przeznaczone do wymiany poglądów pomiędzy naszymi Klientami.

Oczywiście juz widze że to załozenie było błędne i dlatego od dzisiaj forum będzie przeze mnie odwiedzane regularnie codziennie aby sprostać wszelkim problemom, które jak widać w większości przypadków nie mogą zostać rozwiązane przez użytkowników tego forum.

PZ
Powrót do góry
krystasz

PostWysłany: Sro Paź 10, 2007 10:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przed chwilą się zarejestrowałem, wszedłem na forum aby zorientowac się co inni piszą. Nie mam doświadczenia z zakresu zakupywania samochodów z USA, dopiero się do tego przymierzam i wówczas podzielę sie wrażeniami.
Powrót do góry
mariuszs

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 11:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Znalazlem tutaj bardzo duzych cennych rad, takze pozdrawiam wszystkich, ktorzy podzielili sie swoimi doswiadczeniami i wiedza.
Powrót do góry
krystasz

PostWysłany: Czw Sty 03, 2008 12:51 pm    Temat postu: Zakup auta używanego poprzez usaautosysysem.pl Odpowiedz z cytatem

Należę do tych, którzy jeszcze nie dokonali zakupu ale nie bardzo rozumiem tych dziwiących się, iż są tacy jak ja, którzy rejestrują się wyłącznie po to by obserwować ceny. Jeżeli dla nich cena nie jest ważna niech kupują u polskich dilerów. Dla mnie cena jest najważniejsza dlatego zgłaszam swoje zastrzeżenia do do administratora. Przejrzałem kilkakrotnie orientacyjne ceny oferowanych przez Was aut używanych i muszę powiedzieć, że są zawyżone o ponad 2000 USD (średnio) od cen sprzedaży aut używanych (nieuszkodzonych) na stronach amerykańskich oferowanych przez autoryzowanych sprzedawców. Nie wiem z czego to wynika ale taka sytuacja powstrzymuje mnie przed zawarciem umowy. Przykład: Jeżeli za Hondę CRV z silnikiem 2,7 z 2007 roku mam zapłacić łącznie ponad 92 tys. złotych, to wolę za te same pieniądze kupić identyczny samochód w Niemczech ale silnikiem diesla 2,2 l. Chyba, że mylę się gdzieś w podliczaniu.
Pzdr
Roman
Powrót do góry
syar

PostWysłany: Sro Mar 26, 2008 4:25 pm    Temat postu: Podziękowanie Odpowiedz z cytatem

Chciałbym bardzo podziękować Panu Pawłowi za pomoc i wszystkie informacje jakich mi udzielił.Nie kupiłem auta przez ich firmę i trochę teraz żałuję.Następne będzie u nich.Pozdrawiam Artur.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum UsaAutoSystem Strona Główna -> Informacje z serwisu. Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: